Avís Legal

L'Ajuntament de Sant Joan , mitjançant els dominis santjoan.es, santjoan.cat i santjoan.net i ajsantjoan.net, facilita informació d'interès general del municipi de Sant Joan i, en particular, informació i gestions pròpies de l'administració municipal.

L'Ajuntament de Sant Joan realitza tots els esforços necessaris per evitar errors i, en el seu cas, corregir-los o actualitzar-los amb la major brevetat possible. No obstant, no pot garantir llur inexistència ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat.

L'Ajuntament de Sant Joan no es responsabilitza de l'accés o ús dels continguts. Igualment, l'Ajuntament de Sant Joan no es responsabilitza dels accessos i continguts que apareguin als enllaços a altres dominis que s'inclouen a santjoan.net .es .cat

La informació proporcionada té caràcter merament orientatiu i en cap cas podrà ser vinculant per a la resolució dels procediments administratius, que es trobarà subjecta exclusivament a la normativa que sigui d'aplicació.

L'ús no autoritzat expressament de la informació continguda en el domini, així com els perjudicis que es poguessin ocasionar als drets de propietat intel•lectual i industrial de l'Ajuntament de Sant Joan, podrà originar l'exercici per aquest de les accions que legalment procedeixin.

© 2009 Ajuntament d'Algaida. Reservats tots els drets.
Ajuntament d'Algaida Telèfon: (+34) 971125335 Avís legal Accessibilitat
CIF: P0700400E Fax: (+34) 971125044 Contacte amb nosaltres Conforme amb XHTML 1.0 | CSS 2.0
Adreça: C/Rei, 6 07210 Algaida GPS-Coordenades UTM 31N: (490967, 4378866) Protecció de dades a RSS Sindicació de continguts (RSS)